Hjem
Påmelding
Spørsmål og svar
Personvern
Statistikk
Kontakt
Om Panelet.no
   
Min side
Logg inn
Oppdatere profil
Utmelding

Spørsmål og svar om medlemsskapet

Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem ved å fylle ut registreringsskjemaet (se 'Påmelding' i menyen til venstre). Når registreringen er ferdig vil du så snart det kommer en undersøkelse der du kan være i målgruppen bli kontaktet av oss via e-post. I eposten du mottar finner du en link til undersøkelsen.

Hva betyr det å være medlem?

Som medlem i panelet.no sier du deg villig til å motta invitasjoner (via e-post) til å delta i markedsundersøkelser og andre spørreundersøkelser på web. I e-postene vi sender deg finnes det en link til undersøkelsen du inviteres til å besvare. Du kan selvfølgelig selv vurdere om du ønsker å besvare hver enkelt undersøkelse og du forplikter deg ikke til noe ved å melde deg inn.

Belønning/premier

Når du deltar i en spørreundersøkelse blir du automatisk med i trekningen av en eller flere premier. Premiene varierer etter størrelsen på spørreundersøkelsen. Dine svar vil ikke kunne spores tilbake til deg som person.

Spørreundersøkelser

Hvordan vet jeg når det er en undersøkelse som jeg kan delta i?

Når vi gjennomfører en spørreundersøkelse som passer med din registrerte profil, vil du motta en invitasjon via e-post. I denne invitasjonen vil det være en link som sender deg direkte til undersøkelsen når du klikker på den. Du trenger ikke å logge deg inn med brukernavn og passord for å starte spørreundersøkelsen.

Kan jeg bli oppringt av Panelet.no?

Nei, vi ringer aldri til hverken medlemmer eller ikke-medlemmer og ber dem om å delta i en undersøkelse, eller registere seg som medlem på vår nettside. Alle henvendelser skjer via epost.

Hvilket system brukes til undersøkelsene?

Questalyze® brukes til datainnsamling (dvs til selve spørreundersøkelsene) og analyse av svardataene.

Questalyze - Spørreundersøkelser fra A til Å